El plaer del sexe

En el sexe, com bé saps, hi ha moltes maneres diferents d'aconseguir gaudir, depenent del que li agradi a cadascú. Quan tens relacions sexuals la teva única manera de gaudir és buscar l'orgasme o bé gaudeixes de tota la relació sexual deixant en un pla secundari l'orgasme? En moltes ocasions, tant a homes com dones, els costa arribar a l'orgasme, això fa que quan mantenen relacions sexuals "s'obsessionin" amb voler aconseguir-ho fins i tot poden arribar a no poder gaudir al màxim perquè veuen que els costa.

Lògicament tots volem arribar a l'orgasme quan practiquem sexe, ja que és la culminació d'haver passat una bona estona i és com la guinda final, però no ho hem de veure com la meta per poder dir: he gaudit.
Hi ha moltes formes de passar-ho bé, únicament es tracta de descobrir les que més t'agraden i treure'n partit.

Durant la relació sexual, podem provar diferents pràctiques sexuals, ja pot ser la masturbació, el sexe oral, coit... anar combinant unes amb altres. D'altra banda també és important tenir en compte els jocs sexuals, pot aportar un punt diferent a la trobada. Per exemple utilitzar unes manilles, alguna joguina sexual, assumir un rol... qualsevol cosa que us vingui de gust a tots dos i ajudi a augmentar l'excitació.

El coit en si, també és una part important de la relació, però no és indispensable. Vull dir que si un dia pel motiu que sigui no hi ha penetració, no vol dir que vagis a gaudir menys, simplement és una forma diferent de buscar el plaer. De tota manera en la penetració també podem usar "trucs" com canviar el ritme, les postures, etc... per allargar més.

Com pots veure hi ha moltes maneres de treure-li partit a una relació sexual, i encara que portis per exemple mitja hora practicant sexe i no hagis aconseguit encara cap orgasme, no vol dir que no t'estigui agradant, simplement crec que és bo deixar-se portar pel moment i viure cada carícia, llepada, joc... d'una manera intensa. És una cosa que t'està agradant i et pots delectar amb això.

L'orgasme ja arribarà en un moment o altre però no cal obsessionar amb que cal assolir-lo, és millor passar una bona estona i divertir-se amb el sexe.
Si amb tot el que vas fent no estàs gaudint, llavors tampoc esperis arribar a l'orgasme ja que estarà complicat, és per això que és important viure intensament cada segon de la relació sexual i sentir el plaer que t'està provocant cada moviment.

Hi ha d'haver una complicitat amb la persona que practiques sexe per poder dir en cada moment que et ve de gust més, que no t'agrada, o com ho vols. És important preocupar-se per donar plaer a l'altre i per trobar el nostre propi. Si per exemple et necessites masturbar per aconseguir el grau d'excitació que vols, no et tallis fes-ho, segur que li agradarà veure't o ajudar-te com ho fas.

En definitiva que quan practiquem sexe, cal aprendre a donar-li importància a tot el que fem i aconseguir gaudir de cada segon sense pensar que vindrà després... viu el moment i aprofita-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada