Vols conquerir un home ?

El primer que has de tenir clar per conquerir a algú has de ser natural, i no marcar-se un objectiu fixe. Si es sobreactua, tard o d'hora es donaran compte i serà pitjor "el remei que la malaltia". Tenint en compte aquest aspecte i els següents passos, aconseguiràs conquerir, sense cap dubte:

1. Seguretat
No hi ha res que li agradi més als homes que les dones que van per la vida amb seguretat, trepitjant fort. Decidida, forta, capaç de prendre decisions...

2. Feminitat
Ets una noia i per tant has de comportar-te com a tal. Es pot parlar de futbol, vestir roba esportiva i fins i tot dir paraulotes, però sempre amb feminitat.

3. Vestuari
Sexy però mai massa atrevit perquè l’espantaria. Un escot adequat, una faldilla amb un tall estratègicament situada... Sempre és millor insinuar que mostrar.

4. Elogis
És de sobres coneguda la característica masculina de desitjar que la seva noia els digui el fantàstic i meravellós que és en tots els aspectes i que com ell no trobarà cap. Tot i que saben que pot ser mentida els agrada tant que els alimentin l'ego, que els és igual.

5. Aspecte físic
No sempre volen que siguem top models, primes, altes, meravelloses... hi ha gustos de tot tipus. En el que la majoria d'homes coincideixen, és que no els hi agraden les noies exageradament maquillades o les que fan servir massa perfum.

6. Comprensió
Si t’expliquen els seus problemes a la feina, esperen que els comprenguis i els donis molt de afecte. Saber escoltar és clau per assolir aviat l'èxit en la conquesta.

7. Sensibilitat
Sempre és aconsellable mostrar certa sensibilitat a les injustícies, als nens i als animals.

8. Mesura
T'encanta parlar, però no exageris o pensarà que ets una cotorra. T'agradaria saber tot sobre els seus ex però si li sotmets a un interrogatori se sentirà assetjat i fugirà. Per això el millor consell, sobretot al principi, és tenir mesura i posar cert misteri en la relació.

En resum, sigues tu mateixa, riu dels seus acudits i anècdotes, desenvolupa una personalitat espurnejant, carismàtica, divertida i segura. Sempre has de ser subtil. Mira'l als ulls quan li parlis. Passa't-ho d'allò més bé amb ell. Fes sentir-lo important, afalagador, encara que no en excés. Sigues afectuosa amb paraules, gestos i carícies subtils. Has de ser la seva amiga primer, després, ja és més fàcil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada