El secret del petó

Un petó sensual
Per a moltes dones el petó dolç i tendre és un dels excitants més eficaços. Però és important considerar les diferents fases. Comenceu amb els llavis junts, tendres i calents. Després de cert grau d'excitació segueixi amb petons més intensos i humits. Després introduint la llengua a la boca de la seva parella i veient la reacció d'aquesta; si en retirar la seva llengua ella el segueix amb la seva, segueix a més.

Recordeu que els músculs de la cara i la boca han d'estar distesos, així es podrà establir un contacte més intens i gaudir d'una major sensibilitat.

Els tractats eròtics estableixen que el llavi superior de la dona és una de les zones més erògenes del seu cos, fins i tot es fa referència al canal nerviós que uneix directament el llavi superior amb el clítoris. El Kama-Sutra igual que altres textos indica que si l'home estimula el llavi superior de la seva companya mossegant i succionen suaument, mentre ella juga amb l'inferior d'ell, és molt possible que es provoquin onades de plaer per a ambdós. La tècnica japonesa (Shiatsu) fa referència també al fet que el massatge del llavi superior en la dona allibera energia sexual i estimula el desig.

Font: Sexologia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada