Càrdio striptease



Fa uns anys va aparèixer una nova forma de posar-se en forma anomenada cardio striptease, on la usuària (ho posem en femení perquè la gran majoria són dones) cremava greixos d'una forma sensual i diferent. A més no només serveix per fer exercici sinó per aprendre a sentir-te feliç amb el teu cos, i aprendre a ballar.

Els beneficis que provoca el posar-se en forma amb el càrdio striptese són la crema de calories i la millora de l'estat de forma cardiovascular, a més de tonificar cames, glutis i braços, augmentar la flexibilitat i l'agilitat, tot al ritme de la música i seguint coreografies originals i sensuals.

L'escalfament dura uns deu minuts en què es realitzen moviments bàsics, aïllaments i tècniques d'estiraments normals, per després continuar amb moviments sensuals propis del striptease, fins i tot l’atmosfera en la qual es practica ha de ser el més sensual possible. Amb tot això en una sessió pots aconseguir a cremar entre 300 i 500 calories.

Sembla ser que moltes famoses ja el practiquen sobretot en el Regne Unit on s'ha convertit en fenomen social, ja que millora l'autoestima de qui el practica, però el que el millor de tot és practicar-ho a casa i que la teva parella pugui veure l'evolució, jo crec que més d'un estaria encantat. Què en penseu vosaltres?


Font: Vitonica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada